Lirik Lagu NDX A.K.A - Sayang

Lirik Lagu NDX A.K.A - Sayang


Lirik Lagu NDX A.K.A - Sayang



Sayang, opo kowe krungu

Jerite atiku

Mengaharap, engkau kembali

Sayang, nganti memutih rambutku

Rabakal luntur tresnaku


Wes tak cobo nglalekke

Jenengmu seko atiku

Sak tenane ra ngapusi

Iseh tresna sliramu

Duh pepujan neng ati

Nangeng kowe ora reti, koe seng tak wanti wanti

Malah jebol saiki kowe mblenjani janji

Jare sehidup semati

Nange opo bukti ?

Koe Medot tresnoku demi lanangan liyo

Yowes ora popo insyaallah aku iso, lilo


Nek sambat kaleh sinten

Yen sampun mekaten

Merana uripku

Aku welasno tiwas aku mesakno aku

Aku nanges nganti metu weloh getih putih


Sayang, opo kowe krungu

Jerite atiku

Mengaharap, engkau kembali

Sayang, nganti memutih rambutku

Rabakal luntur tresnaku


Hari demi hari, uwis tak lewati

Yen pancen dalane, kudu kuwat ati

Ibarate sego, uwis dadi bubur

Nangeng tresno iki, ora bakal luntur

Sak tenane aku iki pancen tresno awakmu

Ora ono liane, seng iso dadi penggantimu

Gor kanggo awakmu, seng cocok neng atiku

Nganti atiku njerit atimura bakal krungu


Nek sambat kaleh sinten

Yen sampun mekaten

Merana uripku

Aku welasno tiwas aku mesakno aku

Aku nanges nganti metu weloh getih putih


Sayang, opo kowe krungu

Jerite atiku

Mengaharap, engkau kembali

Sayang, nganti memutih rambutku

Rabakal luntur tresnaku


Sayang opo ra krungu

Tangise atiku

Mengharap kowe bali

Neng Njero ati iki

Nganti rambutku putih

Tangeseloh dadi geteh

Mbok yo gek ndhang bali

Nglakoni tresno suci

Aku marang sliramu

Doraku neng atiku

Aku ra iso ngapusi sak tenane neng ati

Mung kanggo sliramu

Cintaku tetap abadi

Selamanya sampai akhir hayat ini


Nek sambat kaleh sinten

Yen sampun mekaten

Merana uripku

Aku welasno tiwas aku mesakno aku

Aku nanges nganti metu weloh getih putih


Sayang, opo kowe krungu

Jerite atiku

Mengaharap, engkau kembali

Sayang, nganti memutih rambutku

Rabakal luntur tresnaku


Percoyo opo pemujamu

Cintaku tetap abadi

NOTE : Kami tidak menyediakan link DOWNLOAD LAGU MP3 di artikel ini. Kami hanya menyediakan Lirik Lagu NDX A.K.A - Sayang. Dan semua konten lirik lagu di sini merupakan sepenuhnya milik dari hak cipta yang bersangkutan.

0 Response to "Lirik Lagu NDX A.K.A - Sayang"

Posting Komentar